![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 54 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#ورود به کانادا
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
من به همراه دو فرزندم ۱۶ و ۱۹ ساله بعد از ۷ سپتمبر با ویزای مولتیپل قصد ورود به کانادا داریم به نظرتون آفیسر با ورود فرزندانم به کانادا موافقت میکنن؟ پیشاپیش ممنونم
2021-09-03 16:45:00 #Canada [ورود به کانادا] مهاجرت
حالا سوالی که هست اینه که ایشون شامل محرومیت از ورود به کانادا نمیشه ؟ مدرک زبان چون پروسه اش خیلی مشخصه فرق داره با مثلا گواهی سو پیشینه یا بیمه که طولانی تره ممکنه کسی رو به خاطر دروغ در اظهار مدارک بدیهی مثل زبان شامل محرومیت از ورود به کانادا کنن ؟؟
2021-09-11 03:53:00 #Saskatoon [ورود به کانادا] مهاجرت
ممنون از پاسخگویی همیشگی شما من خودم ویزای دانشجویی و همسرم ورک پرمیت و م که دانش اموز هستند ویزیتوری گرفتیم ،الان قبل از ورود به کانادا برای مدرسه چه مدارکی باید همراهمون باشه؟ و ار اینجا میشه با مدرسه کانادا هماهنگ شد برای ثبت نام؟ و اینکه وقتی وارد شدیم مشکلی برای مدرسه پیش نمیاد چون ویزیتوری هستند و از همان هنگام ورود میتونند برند مدرسه؟ با تشکر
2021-09-22 07:41:00 #Canada [ورود به کانادا] مهاجرت
برای ورود به کانادا باید نسخه کاغذی از caq برامون پست بشه و همراه داشته باشیم؟ من caq رو چند ماه پیش سابمیت کردم بعدشم یه ماه پیش ویزا شدم یکی از دوستام میگفت یه نسخه کاغذی باید بیاد تا بتونی بری درسته این حرف؟
2021-11-20 01:49:00 #Quebec City [ورود به کانادا] مهاجرت
آیا هنوز منع ورود به کانادا برای کسانیکه ویزای اپن ورک پرمیت و ویزیتوری دارن وجود داره؟
2020-12-23 15:41:56 #Montreal [ ویزای اپن ورک پرمیت][ویزای ویزیتور ][کانادا] مهاجرت
بنظرتون این پروفایل رو خودمون میتونیم بسازیم یا حتما باید وکیل مهاجرتی بگیریم !؟ اگه میتونیم بسازیم لطف میکنید سایتش رو بگین بهم ؟! کلا کلا واسه ورود به کانادا وکیل بگیرم یا اینکه خودم میتونم همه کاراشو بکنم !؟؟
2020-12-05 08:16:13 #Montreal [وکیل][کانادا ][وکیل مهاجرتی] مهاجرت
آیا این مطلب که اگر کشوری اختلاف زمانیش با کانادا زیاد باشه میشه برای ورود به کانادا برای تحصیل در کالج اقدام کرد ؟
2020-11-17 21:58:35 #Montreal [مهاجرت][کانادا ][تحصیل ][کالج] مهاجرت
سلام دوستان کسی میدونه موقع ورود به کانادا اگر مهر تو پاسپورت بزنن یعنی چی ؟
2020-11-17 21:57:58 #Montreal [ورود به کانادا] مهاجرت
کسی اطلاع داره پدر و مادر و خواهر دانشجو که ویزای ویزیتوری دارن میتونن وارد کانادا بشن یا خیر؟
2021-04-29 01:58:40 #Montreal
ضمن و وقت بخير خدمت استاد سوالم در مورد ارسال دعوتنامه از طرف دخترم است كه پي ار كانادا هستند ايشون مي تونن با فاصله زماني كم براي من و خواهرشون دعوت نامه بفرستند و ايا شما راه حل بهتري پيشنهاد ميدهيد با تشكر از وقتتون???
2021-09-28 14:27:00 #Montreal
ايا در settlement plan يا جاي ديگه اي موقع پر كردن در مورد ادرس برادر يا خواهر سوالي ميكنن؟ چون اينجوري اگه شهر ديگه اي تو كانادا باشن مشخص ميشه
2021-08-31 03:14:00 #Montreal
دوستان واسه کسی که تحصیلی میخواددبره کانادا اینکه همراهش چه رشته ای خونده باشه تو ریجکت شدن تاثیر داره یا نه؟در مورد رشته فیزیک اتمی اطلاعی دارین؟
2023-02-09 00:00:00 #Montreal
کسی که سابقه سفر اروپا نداره شانسی برای گرفتن ویزای توریستی کانادا نداره؟ پسر عمم کانادا دانشجو هست و میتونه دعوت نامه بده برام گردش حساب بدی هم ندارم
2021-09-22 10:57:00 #Montreal
من با ويزاي ورك پرميت همراه با همسرم كه دانشجو هست وارد شدم طول دوره همسرم ١ ساله هست براي ادامه دادن در كانادا بعد از اين ١ سال ميتونين راهنماييم كنين؟؟ يكي از مون گفت چون دوره كوتاهه كارمون خيلي سخته
2021-09-06 18:47:00 #Montreal